vrijdag 21 november 2008

Hasselt

Dave en ik zijn weer eens op bezoek in (de) Limburg: Anderhalve dag in Hasselt. Deze namiddag hebben we al een eerste wandelingetje door de stad gemaakt, vooral langs de winkels (met overal kerstdecoratie). Morgen staat er dan een langere wandeling op het programma (misschien zelfs in de sneeuw, als ik het weerbericht mag geloven), helaas zonder Japanse Tuin (die is slechts open van april tot eind oktober) dus die zullen we moeten vervangen door het Jenevermuseum. O ja, we zijn onze camera vergeten, verwacht dus zeker geen foto's. ;-)

4 opmerkingen:

kastelke zei

Je kan ook gaan schaatsen bij Winterland Hasselt op het Dussartplein! Of als je het Amerikaanse gevoel op wil roepen: een ritje in het reuzenrad maken dat daar ook staat. Zeker als het donker is zijn de lichtjes prachtig!

saskia zei

En sneeuw gezien?

Ik zie overal maar fotos van sneeuw in het oosten van Belgie. Hier nog t-shirt weer, ofschoon nen dunne pul wel aangenaam kan zijn.

Annelica zei

Wow in Hasselt geweest! Dan ben je héééél dicht bij ons in de buurt. Hopelijk heb je Boon (http://www.the-chocolate-experience.be/) ontdekt - the place bo be voor chocolade en koffiefreaks. Het jenevermuseum, daar ben ik nu zelf nog nooit geweest. Schande:)

marijke zei

Niet bij Boon geweest, wel bij Maison Blanche. Ook lekkere koffie en heerlijke appeltaart.