woensdag 23 juli 2008

The Search Continues...

De zoektocht naar een huis gaat onverminderd verder. Gisteren hebben we huis nummer 17 bezocht, en dat was meteen ook de eerste kanshebber. Dave is er dolenthousiast over (hij had het over een 'klik' enzo), ik veel minder. Ik wil vooral weten waarom die mensen hun twee jaar oude nieuwbouw willen verkopen (da's toch raar, of ligt dat aan mij?), of het hele huis door een aannemer is gezet en of die veel te hoge vraagprijs ergens op gebaseerd is. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Ook de zoektocht naar een Starbucks-vervanging gaat verder. Afgelopen week heb ik nog twee Antwerpse plaatsen van de lijst geschrapt. Aanschouw de horror die bij Mockamore (op de Groenplaats in Antwerpen) voor 2,90 euro (!!!) verkocht wordt als 'latte with whipped cream' (en nee, de optie magere melk bestond niet):
En dit is de koffie verkeerd bij Sjalot en Schanul. Niet slecht, maar absoluut niet te vergelijken met Starbucks. Het eten bij Sjalot en Schanul is wel heel lekker!

1 opmerking:

Anoniem zei

Misschien willen ze hun nieuwbouw kwijt omdat de afbetaling te hoog is. Of omdat ze uit elkaar gaan, of omdat ze de buren of buurt niet tof vinden etc. etc. vul zelf aan ;-)